Header image  
Bedrijfs Economisch Advies Kantoor
06 47 25 40 82
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 
 
 
 
DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie wordt door Kleijssen Beak met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Gerbertjos Kleijssen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Kleijssen Beak worden aangeboden.

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Kleijssen Beak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Kleijssen Beak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Kleijssen Beak opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Kleijssen Beak alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Kleijssen Beak niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Kleijssen Beak worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Kleijssen Beak uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Kleijssen Beak worden onderhouden wordt afgewezen.

 
 
 
 
 

OP TIJD DE SUPPLETIE BTW
Op tijd u aangifte doen scheelt u geld.

TEVREDEN CLIENTEN
De heer J.H.K. (Leiden), vermogensbeheerder: "Ondanks dat ik de financiële sector werkzaam ben, laat ik mijn aangifte liever door een expert doen".

 De heer M. v.d. M (Delft), inkoopmanager: "Door mijn drukke werkzaam heb ik geen tijd voor mijn aangifte. Deze laat ik door de heer Kleijssen doen, dan weet ik dat het goed gebeurt".